Jeugdcommissie

Wij zijn de jeugdcommissie en organiseren activiteiten voor de jeugd. De activiteiten die wij organiseren zijn open voor de gehele jeugd, ongeacht of je eigen materiaal bezit of leent van de vereniging. We zullen gefocust zijn op het leren kennen van nieuwe wedstijd vormen en gezelligheid.  Als je jezelf (of uw kind) wilt aanmelden voor de jeugdtraining kan u hier meer informatie vinden via: www.hkszoetermeer.nl/over-hks/kennismaking

 

Laatst geüpload filmpjeEerstvolgende jeugdactiviteit
 — 

 

Foto’s wedstrijden
 — —

Contact en social media
Facebook
Email: Youtube

Inschrijven eerstvolgende wedstrijd
https://goo.gl/forms/SLxxRilsYuxecE9X2

Jeugdcommissie leden 2018

 Martijn Lars
17 jaar
Opleiding: media vormgeving
Begonnen met schieten: 5 jaar geleden
In de JC omdat: Timothy vond dat ik overal een mening over heb.
 Sander
15 jaar
Opleiding: 4 vwo (tweetalig)
Begonnen met schieten: 3 jaar geleden
In de JC omdat: Ik merkte dat er weinig jeugdwedstrijden waren en daar wilde ik iets aan doen.
 Floor Anna
17 jaar
Opleiding: Technische Natuurkunde
Begonnen met schieten: 2,5 jaar geleden.
In de JC omdat: ik actiever wilde zijn binnen de vereniging.
 Xander
14 jaar
Opleiding: 3 vmbo-t
Begonnen met schieten: oktober 2016
In de JC omdat:
HKS een enorm gezellige vereniging is en ik het leuk vind om veel wedstrijden en andere leuke dingen te organiseren voor de jeugdleden en de jeugd te vertegenwoordigen binnen de vereniging.
 Niels
13 jaar
Opleiding: 2 havo/vwo
Begonnen met schieten: 7 jaar geleden
In de JC omdat: ik altijd meedeed aan hun wedstrijden en dat vond ik heel leuk en ik wilde ook iets leuks neerzetten voor andere kinderen. Een paar jaar later organiseerde ik een wedstrijd samen met de jeugdcommissie.
 Wladek
19 jaar
Opleiding: hbo Gezondheidszorgtechnologie
Begonnen met schieten: 7 jaar geleden
Ik begeleid de jeugdcommissie namens het bestuur van HKS met de taak om ervoor te zorgen dat de jeugdcommissie meer erkenning krijgt bij de jeugd van HKS. Verder zorg ik dat alles haalbaar blijft.
 Dan Vis
46 jaar
Werk: KAM-manager bij SUEZ
Begonnen met schieten: november 2017
Ik ben een van de begeleiders van de jeugdcommissie.
In eerste instantie raakte ik als ouder van een jeugdlid betrokken bij het geven van een workshop aan de jeugdcommissie, maar al snel kreeg ik de vraag om hen te gaan begeleiden.
Naast dat ik het enorm leuk vind om betrokken te zijn bij het organiseren van leuke activiteiten, vind ik het belangrijk dat er binnen HKS veel wordt georganiseerd voor de grote groep jeugd om ze zo op een leuke, gezellige, maar ook serieuze manier de handboogsport te laten beoefenen.
Ik ben enorm trots op de leden van de jeugdcommissie, omdat zij het bedenken, plannen en uitwerken van de activiteiten helemaal zelf beslissen en uitvoeren. Waar nodig ondersteun ik ze met advies of gewoon door opdrachten uit te voeren.
We komen één keer per maand bij elkaar om diverse dingen die de jeugd aangaan te bespreken.
Als je ook een idee hebt voor een leuke activiteit, laat het ons vooral weten. Je kunt het ons “live”  vertellen of een mail sturen. En wie weet, wordt jouw idee de eerstvolgende activiteit voor de jeugd van HKS.