De Sleep-in


Wat is de Sleep-in?

De Sleep-in is een jaarlijks evenement georganiseerd door de jeugdcommissie. De afgelopen jaren werd het helaas verhinderd door Corona, maar dit jaar staan alle seinen op groen voor de 3e editie van de Sleep-in.

Tijdens de Sleep-in blijven jeugdleden van HKS een nacht slapen op de vereniging. Het begint dit jaar om 13.00 op zaterdag en is de volgende dag om dezelfde tijd afgelopen. De tussenliggende tijd wordt opgevuld met gave spellen en leuke uitdagingen. En natuurlijk ook met boogschieten!

Belangrijke informatie

Bij de Sleep-in zijn er een aantal dingen waar extra aandacht aan besteedt moet worden. Om te beginnen is het handig om te zorgen dat je als deelnemer alles bij je hebt wat je nodig hebt en dat dit ook functioneert.
Controleer daarom alles van tevoren, zodat je luchtbed niet ineens lek blijkt te zijn als we gaan voorbereiden om te slapen.
Let ook goed op de kleding die je inpakt. We gaan ’s nachts op pad door het bos, dus zorg voor kleding die vies mag worden. In het bos kan het ‘s nachts ook flink afkoelen, dus pak warme kleding in als je denkt die nodig te hebben.
Er komt een paklijst, maar deze houdt geen rekening met persoonlijke wensen.

Goed om te weten is dat het slapen gedaan zal worden in de schiethal, gescheiden door een wand. Aan de ene kant slapen de jongens en aan de andere kant de meiden.
Dit is uiteraard geen perfecte afscheiding, dus om mensen toch privacy te geven met bijv. omkleden zal daar een aparte oplossing voor komen.
Er zal ’s avonds en ’s ochtends ook een mogelijkheid zijn om je op te frissen.

De planning

Op het moment werken we nog hard aan de Sleep-in om het zo onvergetelijk mogelijk te maken. De planning is daarom nog niet beschikbaar. Hij zal over niet al te lang hier komen te staan, dus houd de site goed in de gaten!

Inschrijven

Als het je leuk lijkt mee te doen aan deze geweldige beleving, meld je dan snel aan door de vragenlijst hieronder in te vullen! Het zijn een aantal vragen zodat wij weten met wie we te maken hebben.
Als wij de ingevulde lijst binnenkrijgen sturen wij een mail naar het opgegeven e-mailadres met daarin een gezondheidsverklaring, paklijst en informatie over alles wat je verder moet weten.
Ook beantwoorden we hierin vragen die je misschien hebt over dit avontuur. Wil je wel meedoen met de activiteiten maar niet de nacht doorbrengen? Zet dit dan bij opmerkingen, dan nemen we contact met je op.