Interne Competitie bij HKS Seizoen 7


 

Vanaf 14 maart ’23 wordt er bij HKS voor de zevende keer een interne competitie georganiseerd op 18 meter, 3-pijlsysteem.

Iedereen kan hieraan meedoen, van beginners tot gevorderden, van jong tot oud en alle disciplines. Het gaat erom dat je tijdens bepaalde trainingsmomenten een wedstrijd schiet.
Gewoon bij je eigen club, met je clubgenoten.
Proberen om je scores tijdens de interne competitie te verbeteren met daarbij de klok en de scorebriefjes, net als bij een reguliere wedstrijd.

- De IC (interne competitie) bestaat uit 8 blokken waarin je, als je wilt, 3 momenten hebt om je score van dat blok te verbeteren.
Met als slot een echte finale voor iedereen die minimaal 7 blokken heeft meegeschoten. Elk blok bestaat uit 3 wedstrijden, 1 op dinsdag, 1 op donderdag en 1 op zaterdag in diezelfde week.
- Op dinsdag en donderdag kun je je vanaf 19.30 uur aanmelden in de kantine. De wedstrijd begint dan om 20.00 uur.
- Op zaterdag kun je je aanmelden vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur begint de wedstrijd.
- Meedoen is niet verplicht, maar het zou wel leuk zijn als een ieder die op de dag dat de IC verschoten wordt op de club komt, ook meedoet.
- Je hoeft je niet van tevoren op te geven.
- Er komt een lijst met data op de club te hangen en hier aan de linker zijde in de agenda, zodat je weet wanneer er een IC geschoten wordt. Ook kun je de data terugvinden in het clubblad.

Kort samengevat:
Schiet bij je eigen club geregeld een wedstrijd tussen 14 maart en 20 augustus 2023. De scores worden genoteerd en aan het einde schieten we een spannende finale waar alle deelnemers, die minimaal 7 blokken hebben geschoten, aan mee kunnen doen.

Dit alles biedt volgens ons: wedstrijdervaring, gezelligheid, verbetering van je scores, kans op een nieuwe pr, competitie/uitdaging met je clubgenoten.
Dus waarom niet meedoen ???
We zien jullie graag voor de 1e wedstrijd van de IC, blok 1 bij HKS op donderdag 14 maart 2023. De wedstijd begint om 20.00 uur. Dus wees op tijd!

Groetjes,
Gerard en Jolanda van Schelven