Kennismaking


 

Voor een kennismaking met het handboogschieten en onze vereniging ben je van harte welkom in onze accommodatie.
In verband met de grote toeloop hebben wij een wachtlijst moeten instellen voor een kennismakingsles.

Voor plaatsing op deze lijst kun je je aanmelden zoals hieronder aangegeven. Wanneer er ruimte beschikbaar is, ontvang je een uitnodiging. De les zal dan gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand van 13:45 tot circa 15:00 uur.
Personen niet ouder dan 16 jaar met belangstelling voor het handboogschieten worden na aanmelding op de wachtlijst voor “jeugdigen” geplaatst. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand formulier met vermelding van je naam, het e-mailadres van een van je ouders en je geboortedatum.
Personen van 16 jaar en ouder met belangstelling voor het handboogschieten worden na aanmelding op de wachtlijst voor “volwassenen” geplaatst. Je kunt je hiervoor ook aanmelden via onderstaand formulier.

Waar zorg je voor?
Trek enigszins strakke kleding aan, dus geen slobbertruien bijvoorbeeld.
Zorg ook voor stevige schoenen die je voeten volledig omsluiten; dus geen slippers of sandalen. Sportschoenen mag, maar is niet direct noodzakelijk.
Heb je lang, loshangend haar, zorg dan voor een haarbandje.

Waar zorgen wij voor?
Indien nodig krijg je een arm- en/of vingerbeschermer uitgereikt, en eventueel ook een borst- of kledingbeschermer. Uiteraard ook een boog en pijlen.
Na een korte uitleg over het materiaal, een instructie over de schiettechniek en de richtlijnen in verband met de veiligheid ga je zelf “handboogschieten”.
Na afloop volgt een “nagesprek” en ontvang je, indien gewenst, een informatiefolder en een aanmeldingsformulier.

Vul je geboorte datum in