HKS Zoetermeer
Handboogschieten sinds 1977

Bye Bye Quorona

Vanavond zijn door het kabinet in de persconferentie over corona opnieuw maatregelen aangekondigd.
Naar aanleiding daarvan heeft het bestuur vanavond met grote spijt moeten beslissen dat het niet verantwoord is om de barbecue aanstaande zondag na de BBQ-wedstrijd te laten plaatsvinden.
Wij vinden het in de situatie zoals die nu is niet veilig om zoveel mensen tegelijkertijd bij elkaar te hebben. De barbecue is daarom afgelast.
Degenen die betaald hebben voor eters die niet meeschieten krijgen uiteraard hun geld terug.

De wedstrijd zelf gaat beslist wel door. Dat mag én dat kan veilig en verantwoord omdat iedereen zich in kleine groepjes beweegt, voornamelijk buiten, waarbij afstand houden geen probleem is.

Mocht iemand er toch geen goed gevoel bij hebben om aan de wedstrijd deel te nemen, dan wordt die verzocht zich zo snel mogelijk op  af te melden. Dan kan de baanindeling worden aangepast.

Wij vinden het natuurlijk erg jammer dat we de eerste wedstrijd voor al onze leden in lange tijd niet op de geplande feestelijke manier kunnen afsluiten.
Maar we hebben zin in de wedstrijd!

 

Corona voorbij? Nog niet echt, maar het is hoog tijd om te vieren dat we weer een beetje normaal kunnen doen. Zodat we met een goed gevoel de vakantieperiode in gaan.

Op zondag 11 juli 2021 organiseert HKS voor haar leden het Bye Bye Quorona (BBQ) toernooi, feestelijk afgesloten met een barbecue. Opdat we elkaar weer eens tegenkomen en weer weten wie wie was en hoe dat ook al weer ging: boogschieten.

We beginnen om 10:00 en tegen 16:00 zal de bbq wel op temperatuur zijn.

Wie mogen er mee doen?

  • Alle leden en aspirant-leden van HKS
  • Heb je geen eigen boog dan kun je, ook buiten, materiaal van de vereniging gebruiken

Wat kun je verwachten?

  • 3D doelen
  • Velddoelen
  • Indoor/Outdoor doelen
  • Run Archery doelen, maar dan zonder het rennen

en dat alles op korte en lange afstanden, op en rond het buitenveld, en binnen.

Wat kost dat dan?

  • Helemaal niets voor de deelnemers. Je barconsumpties betaal je natuurlijk wel zelf, als je bonnen op zijn. Verder betaalt de penningmeester van HKS alles. Alleen een mee-eter (geen HKS-lid) betaalt € 7.50 (PIN).

Wat doen we met Corona?

  • De maatregelen van de overheid worden steeds soepeler. Maar wat er nog aan maatregelen overblijft, daar houden we ons natuurlijk aan.

Wat moet je doen om mee te mogen doen?

  • Deel dit artikel: